Vintage

Kläderna vi säljer har haft ett tidigare liv, nu väntar de på rätt person som vill bära dem in i framtiden. Varje objekt vi erbjuder är noggrant utvalt för sin unika stil och historia. Vi fokuserar på vintage kläder tillverkade i Skandinavien under 1900-talet. Vårt mål är att sälja tidstypiska kollektioner av bästa kvalitet och skick.

Alla kläder är tillgängliga i vår butik på Tollarps Storgata 5 och du kan också hitta en del av vårt vintage urval i vår webbshop.

Kvalitet

Då de flesta av våra varor är vintage, second hand eller är tillverkade i återanvänt material, har de ibland någon liten slitning eller defekt. Vi säljer i möjligaste mån bara varor i fint skick, men då det finns något att anmärka på beskriver vi det i produktinformationen. Hänsyn till varans skick görs redan i prissättningen. Skulle det ändå vara så att du som kund upptäcker ett märkbart fel som vi missat är du välkommen att kontakta oss.

De plagg som går att maskintvätta har vi tvättat, men de som kräver kemtvätt som t.ex. ytterplagg, kavajer, hattar mm fräschas upp för hand.

Storlekar

Vänligen observera att storleksmärkningen på äldre plagg oftast inte överensstämmer med dagens storlekar. Vi skriver därför ut de viktigaste måtten, så du kan jämföra med dina egna mått. Tänk på att ett plagg ska ha några cm rörelsevidd för att sitta bra. Tveka inte att kontakta oss för flera uppgifter om varan!

 

Välkommen!