Köpvillkor

Allmänt

Alla plagg är omsorgsfullt utvalda, tvättade och genomgångna. Vissa kan ha spår av användning, det betyder inte att det är något fel. Vi gör vårt bästa för att beskriva varje vara så bra det går och ha tydliga bilder på produkterna. Din skärm kanske återger färger på ett annat sätt än vår gör, har du några frågor angående detta är du välkommen att höra av dig.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris i SEK inklusive moms. Frakten ingår inte i det angivna priset, den tillkommer med 70 sek per plagg. För att kunna handla i nätbutiken ska du ha fyllt 18 år.

Förskottsbetalning med Swish sker till nummer 1230916742 (ej till vårt telefonnummer).

Paket skickas vanligtvis via Posten och levereras direkt till din brevlåda. Är brevet för stort får du hämta det på närmaste utlämningsställe. Dina varor skickas vanligen första vardagen efter mottagen order.

Reklamation

Skulle din produkt vara skadad eller felaktig på annat sätt ber vi dig att omgående ta kontakt med oss inom en vecka efter att du mottagit varan så kan vi lösa problemet åt dig. Vid reklamation betalar Green MarcElla returfrakten. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, dvs fel som fanns när du öppnade paketet. Slitage täcks ej av garantin. Upplevda skillnader i färgnyanser och liknande täcks ej av reklamation.

Ångerfrist

Köparen får enligt distansavtalslagen ångra köpet inom 14 dagar efter det att köpet har godkänts. Detta gäller om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i huvudsakligen oförändrat skick och oanvänd. Ångerrätten gäller inte underkläder, strumpor eller badkläder. Om kunden vill utnyttja ångerrätten så skall Green MarcElla kontaktas för vidare vägledning. Vid eventuella returer så står köparen för frakten.

Sekretess

I samband med beställning så godkänner kunden att Green MarcElla säkert lagrar dina personuppgifter och använder dem för att fullgöra avtalet. Kunden godkänner också att vi får skicka vårt nyhetsbrev till den e-mailadress som uppges vid köpet. Vi skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen.